De terreur richting niet gevaccineerde mensen zal ongekend worden en overal waar het mogelijk is zullen deze worden buitengesloten.

                     Later zullen onze kinderen en kleinkinderen vol verbazing vragen hoe wij ooit hebben toegestaan dat onze (basis)rechten volledig werden afgeschaft.

             De acties zoals die door onze overheid worden uitgevoerd in het kader van de coronamaatregelen vallen onder de noemer “misdaden tegen de menselijkheid”. 

 

                                                                                                                      

Het Coronapaspoort is een feit in Nederland.

Voorheen onder de naam 'vaccinatiepaspoort' of zelfs 'gezondheidspaspoort'.

Wie gevaccineerd is of een negatief testbewijs heeft, kan aan de hand van een QR-code een groen vinkje tonen en zo een vliegtuig, boot of trein betreden naar een ander land. Veel mensen weten echter niet dat dit niet het einddoel is. Je hoeft geen complotdenker te zijn om te zien dat alle 'complotten' van de afgelopen maanden zijn uitgekomen.

Het is belangrijk om te beseffen dat vaccinatie paspoorten of een ander type certificering op zich niet het einddoel zal zijn. Ze maken slechts deel uit van een veel groter plan om een ​​sociaal kredietsysteem te implementeren, zoals dat al in China is geïmplementeerd. 

 

Uiteindelijk zal het vaccinpaspoort niet alleen de vaccinatiestatus omvatten, maar ook andere medische gegevens, basisidentificatiegegevens, financiële gegevens en zo ongeveer alles dat kan worden gedigitaliseerd.

 

 

 

Vaccinatie Corona.

We horen en lezen steeds vaker dat de coronavaccinaties levensgevaarlijk zijn en dat het grootste gevaar is dat het je eigen immuunsysteem ontregelt.
Maar waarom dat zo is, is voor veel mensen nog steeds niet duidelijk, maar gelukkig is er nu een uitleg die iedereen kan begrijpen.

Nu begrijp je eindelijk waarom coronavaccins zo gevaarlijk zijn.

The Iceman, Wim Hof over het immuunsysteem 

Dit filmpje laat alleen feiten zien. Het betreft slechts een simpele test met een microscoop en wat basis uitleg, die iedereen na kan doen.

Neem een kwartier de tijd om de volgende fantastische documentaire te bekijken van een groep die zichzelf The Pivotal Movement noemt. Een naam die reflecteert dat wij ons nu op een cruciaal punt bevinden. Een punt waarbij een groot deel van het volk al heeft toegegeven, maar waar het nog steeds niet te laat is om het systeem te stoppen. Bekijk de documentaire, laat het heel goed inzinken wat er nu eigenlijk precies gaande is

insight surveillance state 

Aangifte Tegen Rutte E A 60 Blz
PDF – 22,2 MB 761 downloads
Handleiding Instructies
PDF – 349,6 KB 388 downloads
2 X Rpinten En Invullen A
PDF – 178,4 KB 415 downloads
2 X Rpinten En Invullen B
PDF – 323,7 KB 380 downloads